Ovocné tropical raw lasagne

Ovocné tropical raw lasagne


Ovocné tropical raw lasagne

Ovocné tropical raw lasagne
4 (80%) 9 votes

Ingredience - co budete potřebovat na jahodový přeliv

  • 1 šálek čerstvých jahod
  • 3 měkké, odpeckované datle
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Ingredience - co budete potřebovat na banánovo-kokosový krém

  • 1 šálek čerstvého kokosu (nebo 3/4 šálku syrových kešu ořechů)
  • 2 středně zralé banány
  • 2 lžíce kokosové šťávy
  • 1/4 šálku plus 2 lžíce kokosového másla
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Ingredience - co budete dále potřebovat

  • 4 tenké plátky manga
  • 2 tenké plátky čerstvého ananasu
  • 10 čerstvých jahodových plátků

Jak postupovat při přípravě?

  1. Nejdříve si připravíme jahodový přeliv. Všechny ingredience na tento přeliv smíchejte v mixéru a udělejte dohladka. Dejte na chvíli do lednice, zatímco budete dělat další kroky.
  2. U banánového krému ve vysokorychlostním mixéru smíchejte všechny ingredience a opět zpracujte dohladka. Dejte opět do lednice (po vyjmutí z lednice by měla být konzistence smetanová nebo krémová).
  3. Až budete připraveni k sestavování tropical lasagní, dejte lžící trochu na jahodové omáčky na servírovací talíř. Položte na omáčku plátek ananasu, a na něj 1/3 banánového krému. Na to dejte plátky jahod, pak dva mango plátky. Pak opět banánový krém, pak jahody na plátky. Poté nejlépe opět 2 mango plátky, zbytek krému, jahody, pak poslední ananas. Lžící na to dejte trochu jahodového přelivu. A podávejte!


 

Líbil se vám náš recept? Sdílejte ho, uděláte nám radost

Zanechte komentář či hodnocení

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*